Trasigt men ändå skönt..

Ni kan ju inte ha undgått mina vedermödor om att jag har en trasig laptop, och jag saknar den till förbannelse. Men det finns faktiskt positiva saker även med det. Jag får så mycket mera gjort hemma. För inte sitter jag framför min stationära dator på samma vis som med laptopen som alltid står (stod) på soffbordet bredvid mig vid soffan.

Jag har tittat på filmer, hela sådana, jag plockar och småfixar och planerar inför kommande renovering hemma. Annars så har ett öga varit på tv:n, samtidigt som jag slösurfat på laptopen. Den har helt enkelt fungerat som en snuttefilt många gånger.

Man gör sig mer och mer oumbärlig hela tiden, konstant i närheten av en dator, mobiltelefonen som en ständig följeslagare, man ska vara anträffbar hela tiden. Inte konstigt vi stressar sönder oss många gånger.

Om vi bortser från arbetsrelateratde moment; skulle du kunna klara dig utan din dator och internetuppkoppling i en vecka, likaså mobiltelefon?

Svara gärna lite mer än bara ja/nej, alltså  "ja, för att..... " eller "nej, p.g.a .................."

Kommentarer
Postat av: DD

Ett liv utan "lappe"? Skojar du? Varför? Hur?



2008-08-13 @ 09:31:51
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Catilona

mobiltelefonen inga probs men klara sej utan dator, njae, för hur ska jag annars kunna lyssna på mina böcker???!!!

2008-08-13 @ 12:09:09
URL: http://skogsmuller.blogg.se/
Postat av: Doc

Jag tror att en planerad frånvaro av älskade tekniska prylar, som i somras då jag var i Falkenberg, är mycket lättare att överleva än en den sorg och smärta som uppstår när något går sönder. Jag har i och för sig kompletterat min teknikarsenal. När jag inte kan pilla med tv, dvd eller datorer så har jag alltid min kamera och min ipod med mig.

2008-08-13 @ 13:31:56
URL: http://skargardsdoktorn.blogg.se/
Postat av: Magnus

Nix, nope, nein, kort sagt nej. Det skulle inte gå. Jo, om det var självvalt t ex om jag ska ut och resa, men inte annars. Framför allt skulle jag sakna mitt bloggande.

2008-08-13 @ 13:36:20
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Sedan vi införskaffade en laptop har vi slutat helt med att städa. Och köper bara take away. TV:n drar bara stand by-ström.

2008-08-13 @ 13:50:41
URL: http://kotteby.blogg.se/
Postat av: Eva (kramgo_72)

Japp - jag VET att jag klarar mig utan både laptop och mobil i en veckas tid! Har noga utprovats i sommar nämligen... *S*

Mobilen använder jag förresten så sällan så att jag får alltid blåsa av den dammet innan jag någon gång brukar den ;-)

2008-08-13 @ 19:40:36
URL: http://kramgo72.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0