Julstämningen..

... är i full gång här hemma.

När Mini var upphämtad åkte vi till ett shopping-center nära oss, där  Mini fick 500:- att köpa julklappar till mig, Morfar och Morbror för.  Plus att jag passade på att handla ett par till Far/Morfar med. Hon har varit väldigt kreativ i sitt tänkande när det gäller att komma på saker.

Nu så står hon vid köksbordet och slår in sina egenhändigt inköpta julklappar och sjunger "Gläns över sjö och strand" för full hals. 8 av 10 toner är rätt, så det verkar som hon har fått ärva musikaliteten och sångrösten som Morbror hennes fick allt av. Jag är glad om 5 av 10 toner blir rätt.

Hur ligger ni till i julklappssöket?

Hur är det med er tonsäkerhet? ;)

Kommentarer
Postat av: Daniel

Kan inte ta en endaste ton men ska ändå envisas med karaoke på krogen. Duett?

2008-12-09 @ 17:25:39
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Eva (kramgo_72)

Julklappsstöket??? Vad är det??? *fnissar* En julklapp inslagen, ska slå in ett par till i helgen och sedan är det nog inte mycket mer med det...



Tonsäkerhet??? Iofs hade jag 5:a i musik, och jag har sjungit i kör tidigare - men den tonsäkerheten har tydligen vuxit bort med åldern... ;-)

2008-12-09 @ 18:58:34
URL: http://kramgo72.wordpress.com/
Postat av: Lennart

Min tonsäkerhet ligger långt ner på minusskalan, kan inte ens sjunga för då knyter strupen ihop sig.

2008-12-09 @ 21:44:00
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: pangis

Tonsäker är jag men jag har mest sjungit altstämmorna genom åren och de har en tendens att vara tämligen entoniga och i moll:-) Men vi är en musikaliskt släkt.. Julklapparna är även de i stort sett i hamn.. Gudskelov!! Vad gullig liten Mini måste har varit.. Kan riktigt se henne då jag själv hade en lite sötbusa till sångfågel:-)

2008-12-10 @ 08:28:48
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0