Mitt tradera...

.. har väl gått så där.

Ca hälften har blivit sålt och en fjärdedel fått skambud på och resten inga bud alls. Anledning? Ingen aning alls. Jag hänger inte läpp för det. En spekulation jag har att jag annonserade "fel" kläder vid "fel" tidpunkt. Kanske blir det en omgång annonser till våren eller så letar jag upp nån klädesbytes-marknad eller nåt.

Tradera.com - en del av eBay

Med tanke på det ekonomiska läget så borde andrahands-affärerna få ett uppsving. Även om man som säljare inte ska/kan räkna med en superförtjänst.

Så lite blodad tand har jag allt fått.

Sen visar det sig, när jag tittat igenom andra annonser - för porslin och så, att jag har nästan en förmögenhet ;) *allt är relativt* En liten pensionsförsäkring finns i ett par av mina köksskåp ;)

Kommentarer
Postat av: Pia

Mina tummar, ja.. Sedan -01 har jag haft en fruktansvärd kramp i tummuskeln så fort jag gjort något som krävt "pincettgrepp", typ hålla i en penna.. Kändes som ett sjujävla sendrag.. Är op två gånger och efter sista gången var jag helt bra i ett år, men sedan kom det tillbaka. Pga op och gips i tre veckor varje gång var jag tvungen att använda vänster hand. Det tog inte lång tid förrän jag hade nästan lika ont i den tummen.. Men det tog 7 år av smärta, sjukskrivning och handortoser innan Botox kom in i bilden och som gjorde mig smärtfri efter ca 2 dagar efter injektionen. Idag fick jag min andra dos.

2008-12-01 @ 22:14:56
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Pia

Oj, glömde ju att jag skulle skriva om dina affärer oxå.. Är det Ming-porslin du har i skåpet?? ;o) Kul att du fick sålt en hel del ändå.. Det är bara att ta nya tag..

2008-12-01 @ 22:16:39
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Pia - näe inget Ming, men Rörstrand från 50-talet. Inga mängder, men en del iaf. Visste inte att vissa saker kunde inbringa så mycket pengar

2008-12-01 @ 22:48:15
URL: http://dagenseko.blogg.se/
Postat av: ullrika

oj! akta dig för Rörstrand på Tradera!! kan bli av med grejerna för inga pengar alls :(



synd att det inte gick bra för dig. gött att du inte hänger mungipa iaf!

2008-12-03 @ 00:02:15
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Ullrika - ingen fara. jag ska inte göra mig av med mitt rörstrand. Det tycker jag om för mycket för.

2008-12-03 @ 22:01:15
URL: http://dagenseko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0