Valet och kvalet..

... Har nu vid flera tillfällen gått och dregglat över en tapet jag sett. En fondtapet att ha i vardagsrummet, på väggen bakom soffan. Idag så  var jag förbi stället igen och bad om ett tapetprov. Tapeten är helt emot vad jag tidigare har haft för funderingar, men man är väl inte bättre än att man kan ändra sig. Den ser så läcker ut där den sitter upptapetserad i affären.

Men sen jag kom hem så har tapetprovet suttit uppe på väggen och ju längre dagen och kvällen har framlidit så blir jag mer och mer osäker. En våd eller kanske 3 blir säkert snyggt, men 8 styckna?! Det kan bli för mörkt och murrigt, är jag rädd för, men det kan lika gärna bli helt underbart. Jag har inte tappat smaken för tapet men är rädd för att det kan bli för mycket.



Men om jag nu skulle välja denna tapet - vad ska dom övriga väggarna vara i för färg då? Nåt ljust ja, men det finns liksom inget ljust i den tapeten att matcha upp med.

Vad säger ni - vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: pangis dotter till en målare

Tillsamamns med en svag ton av den brunröda färgen i restena v rummet och fonden på kortsidan i ett rum så tror jag nog att den kan bli snygg.. Eller en svagt gul/guldtonad på övriga väggar... Bara det är en varm ton i den andra tapeten så.. Ja jag måste säga att jag gillar den men den kräver lite det håller jag med om.. Fasst å andra sidan med en neutral tapet i övrigt.. och om du tröttnar.. så tapetsera en ny fondvägg.



Nu har jag tittat flera gånger medans jag skrivit och... Jag gillar den!

2008-11-08 @ 23:25:08
URL: http://www.pangbruden.blgospot.com
Postat av: G

Hej! Om intresse finns för ny bloggdesign till din blogg, kika in hos mig, http://babbidesign.blogg.se välkommen!

2008-11-08 @ 23:33:04
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Malla

Den tapter är jättefin.. Med risk för att låta helbäng så röstar jag hör 1 hel fondvägg. Och med 3 väggar som är målade i Alcros "ren" gulfärg! Det bir verkligen vackert!



Mallaälskardesignochinredningbralla

2008-11-09 @ 00:01:37
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Eva (kramgo_72)

Hmmm, en rätt "svår" tapet det där - men om du gör en fondvägg i den och så försöker hitta en tapet som går åt den ljusa tonen du kan skönja i guldbladen. Nåt i den gul/guldtonade som Pangis skrev om kanske...

2008-11-09 @ 16:01:43
URL: http://kramgo72.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0