Mat mat mat...

Ja det ska vi ha, men vad ?? Har tagit fram kycklingfilé ur frysen men har nada inspiration, så det får väl bli samma gamla som jag gör jämt med just filén


Kommentarer
Postat av: pangis

Vad gör du med den då? Kycklingfilé tycker jag är rätt suveränt, man kan göra hur mycket som helst med den. Grytor, i ugnen, strimla och woka.. pastasåser... med sweet chili och ris.. tyvärr är min som allergisk mot fågel fortfarande så vi gör det sällan.



2008-09-18 @ 20:20:08
URL: http://www.pangbrudne.blogspot.com
Postat av: Dagens Eko

Pangis - Jag steker lök, delar filén i mindre bitar... fräser på .... å sen när den nästan är genomstekt häller jag på grädde så det får koka ihop.. smaksätter med soja... serverar med ris

2008-09-18 @ 21:09:43
URL: http://dagenseko.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Du köper massaman curry paste



Försteker kycklingen med ovanstånede krydda. När kycklingen är klar, slår du på en burk med kokosmjölk och tillsätter lök, purjo, peppar och salt.



Servera med ris.



Yammy!!!

2008-09-18 @ 23:17:40
URL: http://www.kotteby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0