Typiskt...

.. så håller det på att klarna upp nu. Och ungarna är på väg hem från sin kick off. Får hoppas dom haft det kul i alla fall. Vill inte sitta här längre idag, vill hem och kolla in taket blev bra eller om jag ska åka och köpa mer färg och dra ett sista varv.

Kommentarer
Postat av: whatthefuck

Jag vet vad malcom menar genom olika ljud han gör och istället för att gå och hämta nåt att tex äta så ska jag ta honom till skafferiet och "få honom"att peka på brödet och då ska jag typ säga "bröööd", du vet sånna normala saker som man ska göra och som man normalt gör, men jag har blivit för lat, jag går och hämtar allt, jag hämtar tex nappen när han är trött eller ledsen istället för att göra det till en lek och få honom att leta upp nappen. Det dom sa på sjukhuset var sånt jag redan visste jag gjorde "fel" men det är lätt att veta att man borde göra på ett annat sätt, det är svårare att få rumpan ur vagnen och göra det ;) Jag skulle även ta kontakt med en pedagog/psykolog för att få tips, när Malcom leker med något så är han väldigt fokuserad på just det och det är svårt att få kontakt med honom ibland, men bara jag, är det någon utomstående så är han jätte intresserad, jag är för tråkig helt enkelt ;) Vi bor en bit från samhället och jag har inte så många vänner med barn i Malcoms ålder så dagis är det dags för också... det brukar öppna även dom tystase barnen ;)



oj va långt det blev, hahaha. Ha en jätte fin dag! (Hur gammal var din när hon börja snacka? Har du nå tips så är dom jätte välkommna)

2008-09-03 @ 13:09:17
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: whatthefuck

den enda som varit orolig är väl jag, hahaha. Det är första barnet och man läser så mycket skit böcker i början om när var hur allt ska hända, + att jag har en vän som är liiiite frispråkig när det gäller malcoms "fel". Jag vet att det kommer när det kommer för förståelsen är det inget fel på men ibland kan man inte hjälpa och ta åt sig när "folk" lägger huvet på sne och säger "nämen åååå pratar han inte, vad är det för fel då da" ... hahaha, det var därför vi kollade hörseln, så nu vet vi att det inte är därför så nu är det bara att vänta och "smygträna" för man vill ju inte göra så stor sak av det heller för då blir han generad istället. ;)

2008-09-03 @ 13:34:36
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: whatthefuck

Hahaha, jag har inte heller nån sångröst och jag har väl aldrig varit nån "mammamamma" men nu senaste månaden så har jag "släppt mina hämningar" och börjat sjunga som attans, och det har märkts en skillnad på honom. Jag har äntligen fått honom intreserad av böcker också, eller, han har alltid varit intresserad men så fort jag har försökt läst så har han slängt boken, nu läser jag på ett annat sätt och då går det bättre. Jag känner mej lite dum, det är ju klart att man inte kan läsa för ett barn på samma sätt som en vuxen, men som jag sa, jag har inte alltid varit en mammamamma... men NU är jag ;) Bättre sent än aldrig ;)

2008-09-03 @ 13:38:52
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: pangis

Det är ju så med kids att väder sällan spelar dom någon roll..tack o lov:-) Här blåser det rejält men solen är iallfall framme:-9

2008-09-03 @ 14:22:30
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0