Årets "Peppe Eng"..

.. är nu utsedd. Av mig i alla fall.

Har nu sett på säsongens första avsnitt av "Lets Dance" och jag är än så länge inte speciellt imponerad över startfältet. Två kanske tre presterade riktigt fina danser, för att vara första gången - Morgan, Mojje och Magdalena och säsongens "peppe eng" är för mig Carl-Jan, tyvärr.

Hade stora förhoppningar på Carl-Jan, Hasse och George men ingen av dom uppfyllde eller var ens i närheten av mina förväntningar. Hoppas dom klarar sig kvar efter nästa omgång. För en klar favorit till att åka ut först har jag - tänker inte säga hennes namn högt, eller länka eller så, men hon är blond, ung och har en av dom största och mest välbesökta bloggarna.

Vem är er favorit att vinna? Vem vill ni se åka ut första omgången ?

Kommentarer
Postat av: Pangis

Jag gillar Mojje..men så dansar ju han med Jeanette vars mamma jag arbetar med:-) Annars blev jag förtjust i kolossen Stefan världens starkaste man. Carl-jan kunde inte dansa men bjuder på sig själv.. För min del kan Scott eller Blondinbella åka ut tidigt.. Alling har vinnarpotential.. Fin dag

2009-01-10 @ 12:20:34
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Pia

Att Magnus Samuelsson kunde röra sin enorma kropp på det viset; det var häftigt! Han är en favorit.. Annars kan gärna BB och G Scott åka hem..Till nästa gång hoppas jag Jessica fått en annan stylist!

2009-01-10 @ 15:36:20
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: DD

Jag gillar Da Silva (killen alltså) .... MUMS!Men han kan ju dansa redan.Den där blonda lilla stumpan är anledningan till att jag dissar årets event. Ska kolla EFTER att hon åkt ut. Tell me when...2009-01-10 @ 20:32:10
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: ullrika

vi tittade lite just för att Mojje var med (han är ju från Varberg och en gammal partyräv/bekant. från INNAN han blev barnkändis alltså!). haha! jag tyckte han var skitkass! men det är kanske så när man känner en person att man lägger in värderingar och ser sånt som "inte finns". han kanske va bra?när det gäller blondinbellan missade jag henne. tyvärr. var hon bra?

2009-01-12 @ 02:19:55
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Ullrika - nja, vifta på höfterna kunde den blonda göra, men i övrigt så såg det ut som om hon hade ett kvastskaft uppkört någonstans. så nej, enligt mina ögon så var hon inte bra.DD - jag lovar att berätta när det är fritt framPia - håller med dig fullständigtPangis - hmm, sån där insider skulle jag med vilja ha2009-01-12 @ 09:09:36
URL: http://dagenseko.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

Jag missade första men på fredag ska jag titta, mest för att jag har hört att blondinbella såg ut som en stelbent älg, fniss :)

2009-01-13 @ 16:36:51
URL: http://wtfdcom.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0