Och jag som skulle..

... göra så mycket när jag kom hem.

Gick förbi post/paket-utlämningsstället och skulle bara hämta min bok som låg där, Mia - sanningen om Gömda av Monica Antonsson och medan jag väntade på t-banan skulle komma öppnade jag paketet och började småläsa. Det var vid kl 15-tiden. Nu kl 19.20 har jag tvingat mig själv att lägga boken åt sidan så jag kunde få mig någon mat i magen.

Hurvida sanningshalten är, i denna bok kontra Gömda/Asyl och alla dom andra böckerna låter jag vara osagt. Jag ska läsa klart boken först och sen ta ställning. OM jag ens kommer att ta ställning. För som det är i flesta fall, finns det flera versioner av sanningen beroende på vem man frågar och vem som tolkar.

Men bra är det i alla fall att sånt här kommer upp i dagsljus. Köper jag en bok där det står att den är sann, så förväntar jag mig det med. Inte att den är bygg på lösryckta delar som är sanna i sig, men tillsammans blir en påhittat historia.

Kommentarer
Postat av: Eva (kramgo_72)

Den måste jag få låna av dig och läsa - kanske du hinner läsa ut den innan du kommer så kan jag läsa den medans du är här om du tar den med dig ;-)

2008-12-20 @ 11:28:45
URL: http://kramgo72.wordpress.com/
Postat av: Dagens Eko

Självklart!! Kommer med största sannolihet ha läst den klart innan julafton. Tar med mig den upp till dig så kan du läsa den. Ingen panik att få tillbaka den inte.

2008-12-20 @ 14:18:23
URL: http://dagenseko.blogg.se/
Postat av: Eva (kramgo_72)

Vad bra! Ser fram emot att läsa den faktiskt

2008-12-20 @ 18:25:41
URL: http://kramgo72.wordpress.com/
Postat av: Pia

Åh, har du det?? Jag har inte haft råd att köpa den än men jag har följt hennes blogg med spänning.. Läste precis i Gömda idag att det står "Detta är en sann historia, en dokumentär roman". Det går inte att tolka DET som om det handlar om fiktiva figurer.. Och Liza Marklund hålls om ryggen av en massa personer, bl a Jan G.

2008-12-20 @ 21:52:23
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Pia - ja nu har piratförlaget m Jan G och hans sambo idiotförklarat alla oss, enligt artikeln i expressen. Även på mina böcker om Gömda och asyl så står det "sann historia"

2008-12-20 @ 22:02:04
URL: http://dagenseko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0