Beställt...

Nu ska det bli ordning på torpet, eller i alla fall ordning på det nymålade sovrummet.

Jag har beställt gardiner, sängkappa och överkast nu!!!

Men ... Hjälp... vad hände nu.... Hmmm nåt felmeddelande kom och jag var för snabb på klicken så jag vet inte om beställningen gått iväg eller inte *suck*

Kommentarer
Postat av: t0tta

Jadu.. Bra fråga.. Från början när vi köpte dator och började chatta, jag och min exman, så hetter jag "Howdy"... Sen blev jag tvungen att byta, komme rinte ihåg varför och då var det tre faktorer som spelade in.. När jag var liten, fanns det en Stockholmstjej, som kallades för "Totta".. Vad hon hetter på riktigt, vet jag inte... Jag tyckte det lät sött... Sen var jag ju tvungen att ha något som ingen annan i Sverige hette.. Min bror kallades för t0mten.. alltså med en nolla.. Så då blev det t0tta... Och vad jag vet, är vi tre stycken i världen, som kallar oss så.. Jag, i Sverige, en fransyska och en finlänska... Har även fått reda på att "totta" betyder "sanning" i Finland, vilket ju om man bortser från nollan, innebär att min blogg heter, "Sanning, helt enkelt" *skratt* (Fick jag reda på EFTER att min blogg var döpt till det)

2008-09-18 @ 19:53:29
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: t0tta

Sött =) Du råkar inte vara född typ -78 , bo i Stockolm och vara släkt med en familj som flyttade till Eslöv på 80-talet? =)

2008-09-18 @ 20:25:05
URL: http://t0tta.blogg.se/
Postat av: Eva (kramgo_72)

Jag känner en Totta också - fast hon har inte en nolla i namnet då förståss *ler* Hon jobbar för Ridsportförbundet och är ofta överdomare på våra tävlingar.



Hörru - fick du iväg ordern ordentligt nu då Cha?

2008-09-18 @ 20:47:41
URL: http://kramgo72.wordpress.com/
Postat av: Dagens Eko

Jag vet faktiskt inte Eva - för jag får så dumma svar från sidorna jag beställt ifrån. Vågar inte göra en till beställning för att sen få varorna dubbelt

2008-09-18 @ 20:58:55
URL: http://dagenseko.blogg.se/
Postat av: Doc

:-) Knasigt....

2008-09-18 @ 21:49:17
URL: http://skargardsdoktorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0