Tur som en tok..
Var ute på lunchen en sväng. Tänkte passa på att handla kvällens middag redan nu så det är avklarat då käre far kommer hem till oss och ska borra. Blev sugen på kotlett så kotlett fick det bli. Kom ut ur butiken med en kotlettbit 1kg, två angusbiffar och 1 kg lövbiff, en grädde och mjölk för endast 214 riksdaler.
Nej, inga felslag i kassan eller så, utan helt enkelt kort datum på båda biffsorterna. Så när jag kommer hem i eftermiddag ska det paketeras om lite och in i frysen, så har jag middagar kirrade för minst 5-6 gånger.
Brukar ni göra så, handla billigare vid kort datum ? Eller anser ni att varan är förbrukad?
Förtydligande - När jag kommer hem så öppnar jag förpackningarna på en gång och luktar och känner efter så maten är fräsch. Skulle aldrig någonsin tillreda mat av varor som är halvsunkiga.
Bäst-före-datumet på dessa förpackningar är i morgon onsdag.
Sen finns det vissa varor jag inte skulle köpa på kort datum och det är bl.a. fisk och kyckling.
ibland så men det beror på vad det er för mat ;)
va me i min tävling!!
ha en fortsatt bra tisdag!
Brukar göra det ibland, om jag råkar snubbla på något intressant då jag traskar runt i butiken.
Det händer emellanåt - särskilt när kassan e lite skral. *ler* Det gäller ju bara att kolla så att det ser fräscht ut, inte är vaccumsläpp och att det inte luktar pyton såklart. Fast det märker man ju inte förrän man öppnar förpackningen förståss...
Jag är en looser på fräsch mat.. Har tom svårt att handla på vissa matvarubutiker pga halvtaskiga märken mm... Jag borde lära om! Det måste ju gå att lära sig "plocka russinen ur kakan".. Även här!
Pok
Mallaharjävligtkonstigamatvanorbralla
Det händer.. men som Monica säger det beror på vad det är. KP däremot handlar sånt jämt och det har aldrig varit något fel på nåt mig veterligen.