Sett med egna ögon..

Har varit uppe hos brorsan nu på eftermiddagen/kvällen och fått se han med egna ögon. Han är vid gott mod, även om läkarna inte kan förklara domningarna i benet än. Men mycket tyder på en propp eller liknande i benet. Han har varit på magnetröntgen och får svar på den under morgondagen trodde han.

Dom har hittat lite andra saker på han, som enligt mitt tycke inte har ihop med proppen, men som han ändå får hjälp att åtgärda. Han verkar väldigt glad och positiv till det, så jag håller tummarna att det blir ett bra resultat av det.

Hade med mig en bok, en tidning med korsord och ett sudokuhäfte med tillhörande blyertspennor. Brorsan tindrade så med ögonen när han fick det och brast ut "Tack gode gud!" så jag förstår han har haft det långtråkigt. Imorgon så är det jag som ska förse han med Minis portabla dvd-spelare, filmer och ljudböcker - så han kan fördriva sjukhustiden.

Kommentarer
Postat av: Pia

Gud, så hemskt!! Men skönt att han verkar vara vid gott mod.. Ja, man får en tankeställare när något sådant här händer..När det gäller Magdalena Graf så börjar man ju fundera på hur det är i Let´s dance egentligen.. Hon, Mojje och Alling - alla har haft allvarliga problem.. Scary!

2009-01-28 @ 19:32:21
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: malte

Dig skulle man ha som syster.

2009-01-28 @ 20:51:52
URL: http://hembryggaren.blogspot.com/
Postat av: Dagens Eko

Pia - jo det känns hyfsat nu när jag har fått träffa och prata med han.

Vad dom gör med alla deltagare i Lets Dance vågar jag nog inte spekulera i.Malte - jag gör mitt bästa att va snäll. Vi är inte så många kvar i släkten så det gäller att vara rädd och omtänksam mot dom som finns.

2009-01-28 @ 21:39:05
URL: http://dagenseko.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Var rädd om dig och din familj:) Hoppas han snart är bättre.

2009-01-28 @ 22:06:05
URL: http://pz2.blogg.se/
Postat av: pangis

Man undrar vad det är som händer när så många unga människor drabbas.. troligen är det en tillfällighet men det finns anledning att börja tänka efter och ta det lungt.Hoppas din bror är på bättringsvägen redan när du läser det här

2009-01-29 @ 09:39:56
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0