Missed me?? Någon??

När jag var uppe hos Kramgo över nyår så måste jag ha blivit rejält onykter och packad. För jag hade tydligen lovat att ställa upp som flytthjälp och flyttstädare nu i helgen som var ;)  Jag har alltså varit i Orsa igen och denna gång flyttslav ;), men vad gör man inte för sina vänner.

Det var nästan flyttat allting i möbelväg när jag kom upp sent på torsdagskvällen så då drog jag på mig dom nyinköpta gummihandskarna (dock utan fluff) och satte fart och städade. Klockan 0130 var vi klara med städning och urplock av det sista. *PUST*

Jag och Mini har idag tillbringat några timmar hos min bror på sjukhuset. Skönt att få se han igen. Han är ju nästan lika ung som jag, enbart 44 år snart. Så man blir skakis i knäna när det blir sådana här saker. Annars så finns det inte mycket nytt att berätta, mer än att läkarna avskriver teorin om stroke/propp/blödning. Han visar tydligen ingen som helst symptom på det och jag får väl lita på läkarvetenskapen. Men han får/fått lite medikamenter av olika sorter och får träffa olika specialister så han är i goda händer och dom verkar inte vilja släppa honom för än dom han är utredd på alla de sätt.


Kommentarer
Postat av: ullrika

jodå, jag har saknat dig!en varning är det ju för din bror. skönt att det kanske inte är så allvarligt som stroke/propp.det där med försvunna kommentarer är övergående. dom uppdaterar nåt på blogg-portalen! not to worry!

2009-02-02 @ 19:47:09
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: Doc

Har inte varit här på ett tag. Vad läskigt med din bror men kanske skönt att det inte var en hjärnblödning/stroke. Krya på honom.

2009-02-03 @ 00:00:53
URL: http://skargardsdoktorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0