Allt för konsten?!

Har precis sett klart rapport och vad jag reagerade över var inslaget om den kvinnliga studenten Annika Odell ?på konstfack som hade lurat sig in på psykakuten. Varför hon gjorde så vill hon inte berätta med det ingår tydligen in någon form av installation som ska visas under maj månad.

Jag blev glad när jag hörde att händelsen nu har polisanmälts. För jisses vilken dumhet, slöseri på resurser av olika sorter för att få till det här. Hur fan tänkte människan? Vi har så ansträngd vård som det är idagsläget och speciellt på den psykiatriska sidan och så kommer en sån här dummerjöns och lurar och spelar sjuk för att ta sig in.

Den sängplatsen och den medicinen och resurser hade säkerligen behövts till någon annan, med riktiga psykiska problem.

Inte bara det att hon lurade sjukvården, hon ställde en polispatrull med - genom att låssas vilja ta sitt liv och hoppa från en bro och när poliserna sen skulle omhänderta henne, började hon bråka och slåss för att verkligen få bli inlåst *suckar och skakar på huvudet*

Hoppas hon inte går fri från detta tilltag!


Kommentarer
Postat av: DD

Men när man hörs sånt önskar man ju verkligen att människan ska bli inlåst på en sluten anstalt och bli behandlad som i "Gökboet".....det hade varit lite rättvisa..



2009-01-26 @ 21:37:39
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Eva (kramgo_72)

*suckar*

Vilka puckon det finns alltså... Den där människan skulle ju låsas in i nån skrubb nånstans och få sitta där och tänka över vad hon har gjort.

Men de som går på Konstfack brukar ju inte riktigt tänka till på det här med rätt eller fel ;-) De bara GÖR - allt för konsten vettu...



Kram

Psssst... är gummihandskar inköpta ännu då???

2009-01-27 @ 07:19:18
URL: http://kramgo72.wordpress.com
Postat av: ullrika

jag fick läsa detta inlägget två gånger för jag kunde inte tro att jag läst rätt den första. vaihelskotta? sicken jefla idiot!! hoppas hon skäms. massor. och nån utställning lär det aldrig bli.



att låsa in henne är la rätt dumt iofs. då kostar hon ju ÄNNU mer pengar... bättre att låta henne sitta i nån lägenhet nånstans. och glömmas bort. måste vara det värsta straffet för en "konstnär" som hon :D

2009-01-27 @ 20:32:15
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0