Tyvärr..

... så åkte inte mitt "hatobjekt" ut, men Linda Haglund var inte fel heller att ha fått dansa för sista gången.

Better luck next time!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Så det var hon som åkte ut...orkade inte vänta tills efter nyheterna utan gick och la mig. Vad ska jag skylla på? Ålder, sömnbrist eller uttråkning..? Varför måste utröstningen ligga efter nyheterna? Jag är trött när det är fredag...

Ha en härlig lördag=)

2009-01-17 @ 09:49:10
URL: http://pz2.blogg.se/
Postat av: DD

Tyvärr kollade jag också på Let's Dance igår, i brist på annat. Jag måste säga att jag hade LÄTT vunnit tävlingen och jag ahr aldrig dansat varken qickstep eller rumba. Vilka kvastskaft och "to left feet"...... och BB som såg ut som 27 istf 17 (ingen komplimnag alltså)...vad händer i helgen då?`2009-01-17 @ 12:45:40
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Pia

Öhh, vem är ditt hatobjekt??? Lindas partern var en riktigt obehaglig ego-typ som var skön att bli av med.. Min favorit är Magnus, the gigant!! Att han kan vara så smidig med den kroppshyddan är ju f-n otroligt!!

Blondinbellan var ju inte sämst(hur gärna jag än hade sett henne stå på huvudet!) utan det fanns andra typ CJG som gärna finge åka hem..

2009-01-17 @ 14:51:29
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Lennart

Jag har aldrig sett på det där, så jag är alldeles ovetande om vem som är vem eller hur de dansar.

2009-01-17 @ 15:11:10
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Dagens Eko

Ann-Sofie - dom försöker nog bygga upp nån spänning med att ha resultatet efter nyheterna.DD - bara ta hand om mig själv är vad som händer. Håller med dig, stor gäng denna gång som inte håller måtten. En del mer och andra mindre.Pia - mitt hatobjekt är blond... blondin... blondinb.. näe kan inte säga hennes namn men du förstår säkert vem jag menar.Lennart - jag har ett förflutet som tävlingsdansare därav mitt intresse. Annars så kan jag inte speciellt mycket om sk kändisar.

2009-01-17 @ 18:11:48
URL: http://dagensko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0